teamwork

.....skrevet med så store bokstaver som overhodet er mulig. Fredag kveld vasket vi ut av sokkelen, møblerte den, tok bilder av den og lagde finnannonse. Endret også leiligheten vi bor i nå fra salg til leie. Lørdag formiddag kl elleve ringer det et par og er interessert i visning på begge stedene, og for de som har flytta før vet hvordan det ser ut midt oppi alt med søppelsekker, esker osv, så vi kasta oss rundt og vaska og rydda og sorterte og hadde visning èn time senere. Idag er det kontraktsmøte, og tre nye visninger på den resterende leiligheten. -må si det går fort i svingene, kanskje blir den leid ut i dag! Og til tross for flytting klarte vi jaggu å få til den tradisjonelle lørdagsgrøten på lørdag også. Og den ble kokt i nyhuset. Hele familien, også kalt superteamet var tilstede, og det var så koselig.

Jeg har så klart begynt å roet en del ned, og tar ikke noen tunge løft osv, men formen er fin og det er overaskende mye man kan gjøre i en flytteprosess fordi om man ikke kan bære. Det skal være sikkert og visst. Jeg gikk no rundt da i kjolen min med stor mage og var sjafør og "dirigent" for alle flytteeskene.  haha:D -Tenk at vi har to garasjer, et loft, ei leilighet og to boder og flytte ut av. Stakkars hus, det blir jo overfyllt til randen før vi i det hele tatt har rukket å flyttet inn i det.

I går på søndag var en koselig dag. Vi fikk besøk av barndomsvenninda mi, med familie. Ja, det er verdt å nevne med familie for hun har netopp fått tvillinger. Og det var såå koselig å hilse på. Jeg og Fredrik satt å dulla med en tvilling hver i mange timer. Hun bor desverre ikke i barndomsbyen Kristiansund lengre, så treffene blir sjeldnere.

I dag er det mandag og ny uke. Jeg og Fredrik har netopp vært på renovasjonen og tømt papp. Guuud, så mye papp det samler seg i løpet av en flytteprosess. Fire hele runder med stappa bil med komprimert papp;O

Nå skal jeg gå videre på jobb, vi skrives!