Sneakpeak

-trapp & fliser-

Hello!!!

Dagene etter jobb går med til å være i huset å arbeide og montere. Så jeg klager ikke på sommerværet vårt. Det kunne ikke passet bedre at vi har rundt 14 grader, vind og regn om dagene da vi likevel må være innendørs og varmen tar knekken på meg og gravidmagen.

Vi er kommet ganske langt, og jeg tenkte å vise dere en liten sniktitt på trappa vår og flisene våre.

Midtstilt vange; Im in love<3

Midtstilt vange; Im in love<3

Dette er trappa sett fra øverste etasjen. Her er det åpen løsning inn til soverrommet vårt. Så det blir nesten som å ha trappen kommende opp på soverrommet<3

Dette er trappen som går ned til underetasjen. Den er rettstilt med "fossefalls-effekt". Det vil si at trappen er tett, uten trappenese på trinnene og at vangene er underliggende. -ja, jeg skjønner at trapp er et eget fag. Jeg har måttet google ganske mange fremmedord i denne prossessen.

Trappa er noe vi har lakt veldig mye å arbeid i. Alle valgene er grundig vurdert. Leverandør, farge, materialer, stil osv. og vi kunne ikke blitt mere fornøyd. En trapp er ikke lenger bare et "fremkomstmiddel" for å komme seg fra den ene til den andre etasjen, men et møbel i seg selv. En trapp kan sees på som hjemmets smykke

There is no elevator to success, you have to take the stairs. Step by step

Flisene som vi har valgt i i hovedgangen og gangen/slusen (inngangen fra garasjen nede i underetasjen er 60*60 i høyglans i fargen klassisk hvit. Vi valgte også å ha to mm hvite fuger. HVITE FUGER!!!! Jeg vet ikke hvor praktisk dette er da fugene lett trekker til seg skitt og vil over tid bli litt grålig, men det finnes diverse hjelpemidler både for å vaske fuger og å forsegle fuger, vet jeg.