Siste arbeidsdag

IMG_6140.JPG

Det var rart å låse døra på frisørsalongen i dag. Tanken på at min neste kunde ikke kommer før i mai neste år er veldig rar. På en måte har jeg sett litt frem til dagen i dag, men nå når den er kommet er følelsene blandet.  At permisjonen min er startet betyr at vi er veldig nærme fødsel, og at det kan skje når som helst nå. Det er skremmende og fantastisk på samme tid. Ingen vei tilbake er det heller ikke. Nå må vi bare hoppe i det. Om vi er godt nok forberedt vet jeg faktisk ikke svaret på akkurat nå. I det jeg lukket døra på jobb i dag følte jeg at jeg åpnet en ny.  En ny epoke i livet mitt. Vi skal bli en familie. Jeg skal være hjemme i mange måneder. Vi skal bli kjent med et nytt menneske og et nytt hus. 

IMG_6139.JPG

Vel, nok tankespinn. Straks er det duket for en veldig viktig fotballkamp. Molde mot Rosenborg! -hjelpes! Jeg og Fredrik skal ikke se den live, desverre. Men har planer om å benke oss foran tven. Tvi-tvi!!! 

IMG_6141.JPG

-en siste selfie bak disken på jobb i dag❤