gravidoppdatering: uke 39

Babyens lengde og vekt: 3200 gram og 48 cm lang. - Er det rart det føles ut som om jeg er sår under ribbena(?)

Ukens must have(s): Jeg har lyst på alt som er kaldt og saftig. Det går mye i oppskjært appelsin på brødskiva og iskaffe.

Ukens aktivitet i magen: Den er tipp topp!
 
Det siste innkjøpet: 
jeg fikk et tips om at forskjellige bedrifter gir ut gratis babypakker som jeg har vært rundt om å hentet. I disse pakkene inneholdt det bleier og diverse prøver på forskjellige nyttige saker. Kjempenyttig. Så nå er alt av forbruksvarer og produkter plassert i hyllene på stellebordet. 

På treningsfronten: Den siste uka har jeg vært flink til å gått turer. Mye i skog og mark.

Plager: Nevnte jeg kramper i lysken forrige gang? -Ja jeg gjorde det. Pluss at jeg kjenner at ting er i ferd med å skje. Hvertfall så føler jeg at kroppen har begynt å forberede seg til fødselen.

Kønnet på den lille: En liten jente.

Navnet på den lille: Erle Annette

Humør: Jeg er i godt humør.

Fødselsforventninger: Av og til føler jeg at fødelen er like rundt hjørnet og at det skjer i natt, og noen dager føler jeg at det ikke kommer til å skje noe på mange uker.

Ukens tanke eller bekymring: At jeg ikke er nok forberedt. Og når jeg får ei skikkelig "trøttbøye" midt på dagen og må ta en powernap så kommer tankene på "hvordan skal dette gå" når babyen er kommet og hvis jeg fortsatt er så trøtt og sliten. Det er ingen kjekk tanke. Men utover det så er jeg veldig fornøyd. Alt er klart i huset og jeg har ingen ting å utsette på noe. Noe annet ville vært rart. Jeg tør å påstå at vi har det over gjennomsnittet bra. Og jeg er så takknemlig.

Vektøkning: 20 kilo opp!

Sjekklisten før babyen kommer: Jeg tror jeg kan si at det er kjøpestopp nå! weheey. -Hvertfall frem til fødselen og et par dager etter.