Å ordne til et koselig miljø

I går var i Molde på pickup-pointet til Ikea for å hente "startpakken" som vi har bestilt til de to utleieleilighetene våre. Dagen i dag har gått med til montering av siste finish og å gjøre det hjemmekoselig og klart til innflytting. Det blir jo så fint, og alt er helt nytt. Alt fra kasseroller til senger. Og det er så gøy å kunne leie ut noe som er så bra. Ute på leiemarkedet tror jeg det finnes både òg.  Jeg storkoste meg da jeg puffet opp de siste putene og plasserte de grønne plantene. Jeg gleder meg til å overrekke nøkkelen.

Visste du at hvis du skal male en vegg i en farge, en såkalt kontrastvegg, så må du kun bruke maling fra samme bøtta. Går du tom og du må kjøpe en liter til må du rett og slett male hele veggen på nytt. Grunnen til dette er at blandingsforholdene til butikkene er ikke presise nok, og vil utgjøre en forskjell fra blanding til blanding. -ja, selv med akkurat samme fargekode. Dette skjedde oss, og når jeg skulle male siste rest av veggen ble det forskjell. Jeg gadd ikke å begynne å tape opp veggen på nytt for å male hele og var derfor litt kreativ og flekkmalte hele veggen for å få struktur og for å skjule det partiet som hadde fått seg en fargetone i forskjell. -Men hey.. ble det ikke kult? ;P

Visste du at hvis du skal male en vegg i en farge, en såkalt kontrastvegg, så må du kun bruke maling fra samme bøtta. Går du tom og du må kjøpe en liter til må du rett og slett male hele veggen på nytt. Grunnen til dette er at blandingsforholdene til butikkene er ikke presise nok, og vil utgjøre en forskjell fra blanding til blanding. -ja, selv med akkurat samme fargekode. Dette skjedde oss, og når jeg skulle male siste rest av veggen ble det forskjell. Jeg gadd ikke å begynne å tape opp veggen på nytt for å male hele og var derfor litt kreativ og flekkmalte hele veggen for å få struktur og for å skjule det partiet som hadde fått seg en fargetone i forskjell. -Men hey.. ble det ikke kult? ;P