gravidoppdatering; uke 37

Ny milepæl; Babyen regnes ikke som prematur om den skulle bli født i dag<3

Babyens lengde og vekt: 46 cm og 2,8 kg

Ukens must have(s): Jeg er fortsatt altetende og må verken ha mere av det ene eller det andre.

Ukens aktivitet i magen: Den er ekstrem. Magen ser ut som en berg og dalbane til tider. Spesielt på natta.
 
Det siste innkjøpet: Badestamp på stativ med spedbarnsinnelgg. Jeg funderte lenge på hvordan jeg skulle løse stellebord/badekar- opplegget. Det finnes ganske mange løsninger og kombinasjoner og siden vi endte med å ha stellebord på rommet hennes blir det eget badekar på badet. Håper denne løsninger blir å fungere i praksis, men man kan ikke vite før man får prøvd. Badet er plassert rett over gangen til barnerommet så det er ikke lange veien fra bad til stell. Kjøpte også med et neglesett i samme serie. Det virker skummelt å skal begynne å file/klippe de små neglene men dette settet skal være med beskyttelse/uten skarpe kanter.

På treningsfronten: Flytting tar jeg som trening. Jeg kan telle på ei han hvor mange ganger jeg har powernappet de siste fire(!) månedene, da ettermiddagene har gått med til arbeider i huset. Og det er lite for å være meg.

Plager: Jeg har ofte kramper i lysken (!!!) haha... selvfølgelig må jeg komme borti noe som overhodet ikke er normalt;D

Kjønnet på den lille: Vi venter en liten jente.

Navnet på den lille: Hun skal få navnet Erle Annette. Annette er mellomnavnet, som vi tenker å ikke bruke til vanlig.

Humør: Jeg vil si at jeg er i godt humør.

Fødselsforventninger: Jeg er helt tom. Jordmora spør meg gang på gang om det er noe jeg lurer på. Men som ordtaket sier; " man må vite noe, for å kunne spørre om noe" Vel, jeg vet jo at det kommer til å gjøre vondt. Men det får bare gjøre så vondt det bare vil, ut må hun og det vil bli verdens beste premie uansett. Jeg tenker å gjennomføre uten smertelindring.

Ukens tanke eller bekymring: Jeg aner ikke hva jeg skal pakke i fødebagen. Det eneste jeg har kjøpt inn er slipperser (som jeg har fått beskjed om) Og hentesettet til babyen er selvfølgelig klart. Det ble klart i uke 12;P hehe... men utover det så kommer jeg ikke lengre. Jeg må vel spørre mamma om hjelp<3 Utover det så roet jeg ned hundre hakk med å få vasket og strøket opp alle klærne hennes. Det var godt å få unnagjort. Gjett om jeg koste meg da jeg redde opp senga hennes med det reneste mykeste sengesettet.

Vektøkning: 20 hele kilo!!!! HAHAHA

Sjekklisten før babyen kommer: Når jeg får hentet siste leveranse på posten nå, så er alt så hundre prosent som det kan bli. Det jeg venter på posten er spedbarnsinnlegget til bilsetet og adapteret til bilsetet slik at det kan festes på sportsvogna.