Karina har vært på shopping, alene

 

I dag skulle det handles inn pliseegardiner til huset. Jeg tar på meg oppgaven, måler opp de aktuelle vinduene og drar på butikken. Jeg bruker sikkert hele tretti minutter på å finne riktig farge og størrelse. Prisen kommer på nesten fire tusen. Jeg går to skritt ut av butikken å oppdager at nabobutikken har halv pris på akkurat de samme varene som jeg hadde kjøpt. Selvfølgelig må jeg returnere varene, tenker jeg. To tusen kroner er verdt å "drite seg litt ut for"  Jeg går tilbake å sier at jeg angrer på kjøpet mitt. Jeg får faktisk pengene tilbake også, bare om noen dager. (Det er såå mye bedre enn disse tilgodelappene, by the way)

IMG_6118.JPG

Jeg går inn på butikken ved siden av, kjøper det jeg skal ha,  og tenkte snike meg litt diskret ut med de meters lange varene mine slik at den første butikkdamen ikke skulle se at jeg handlet til halv pris hos konkurrenten. Vel, jeg dunker pliseegardinen oppi takskiltet ved utgangen av butikken slik at det blir hekta av på den ene siden og ender med å skrangle på halv åtte. Selvfølgelig måtte ekspeditøren jeg skulle "gjemme" meg for komme ut for å se hva bråket var. Jeg sto der med selvlysende rosa jakke og omtrent samme farge i ansiktet.

 På veien ut av senteret skulle jeg bare handle med meg en liter melk. Det bar inn på matbutikken med pikpakket mitt og når jeg skulle betale de usle 25 kronene for melka blir jaggu kortet mitt avvist!!!

Gjett om jeg følte meg bra dum der jeg sto med min sprekklare mage, meterslange varer (som forøvrig ikke har noe på en matbutikk å gjøre) og betalte melka mi med kort nr to: MasterCard!!!

Fredrik er såå glad for at han ikke ble med på dette sirkuset mitt i dag. Han hadde kommet til å vært så flau😂