Månedsinnhold: september

P9060180.jpg

Jeg var helt sikker på at "førstesiden" til september skulle være uten stor mage.... buuut nope, magen er med den. Hehe!


-de siste bildene med stor mage-

P9060172.jpg


Bortsett fra å ordne til dette innlegget har vi vært å forhåndsstemt, jeg har kjøpt meg bringebærbladkapsler og jeg har bestilt meg time til fotsoneterapi. Så her fortsettes det med å gjøres tiltak for å få igang fødselen. Jeg får inn tips overalt, om hva som kan sette i gang. Og det er tydeligvis veldig populært å fortelle meg at sex funker. Neste gang skal jeg jaggu svare: "seriøst er det sant, det visste jeg ikke, det må jeg gå hjem å prøve" Det er koselig at så mange tenker på oss, for all del. Men jeg syns det er litt spesielt når butikkdamer generelt begynner å snakke om sex og sin egen fødselsopplevelse på lik linje med hvordan vær det er i dag bare jeg skal handle en liter melk liksom.


-Jeg har funnet ut at en gravidmage fjerner filteret hos mange;P


Jeg har fått høre så mye rart de siste dagene, dere aner ikke ;P
Vel, da dette mest sannsynlig er de siste bildene jeg tar med stor mage legger jeg ut alle jeg tok i dag på rekke og rad<3

P9060181.JPG
P9060179.JPG
P9060185.jpg
P8270001.jpg
P9060182.JPG
P9060178.JPG

Magen min med min dyrebare skatt inni<3