Savanna & anda

P9030154.JPG

Jeg fortalte her om dagen at jeg og Fredrik ble sittende å se på gamle bilder fra en pcen som dukket opp i en av eskene fra flyttelasset. Jeg ble sittende å gape flere ganger. Rett og slett fordi jeg ble overrasket over meg selv. Ikke nok med at jeg har tatt vare på en eldgammel acer-pc, men bildene som var på den var jaggu av ting som jeg har pr i dag. Blandt annet denne kurven til Savanna og den gule anden. Den stakkars anden som det bare er lervene igjen av. Den har fått gjennomgått. Det skal være sikkert å visst. Jeg var ikke klar over at denne har vært med oss hele veien, på alle de adressene vi har bodd de siste årene.

P9030155.JPG
P9030157.JPG

Det er litt dårlig kvalitet på bildene under, men de er fra da savanna var valp og det er åtte år siden.

P9030159.JPG
P9030160.JPG
P9030161.JPG

Når jeg nevnte dette for mamma så var visst denne anden Daniel sin, min minste bror som nå er 15 år. Han hadde tatt den med på hytta og det var der Savanna hadde fått tak i den. Uansett hvor mange ganger vi tok anden fra henne og tilba henne andre bamser så var det denne gule anden vi alltid fant i kurven hennes. 

Haha... mandagsinnlegget sitt det😜 -Savanna og anden!!!