Godt nyttår

FullSizeRender.jpg

Vi har feiret nyttårsaften i nyhuset!!! -Det er stor stas bare det. Familien kom over på middag og kvelden gikk egentlig ganske stille og rolig for seg. Eller rettere sakt; volumet og livet var til stede, vi spilte tross alt brettspill med en familie full av konkurranseinstingt, men "stille og rolig" i den betydning at det ikke var "fyll og fanterier"

FullSizeRender.jpg

Jeg så på God morgen Norge før jul at de blandt annet anbefalte musserende eplemost som et  alkoholfritt alternativ. Og den var så god. Eplebobler er å anbefale. I svangerskapet og nå i ammerperioden har jeg fått øynene opp for så mange gode alkoholfrie varianter. Man må ikke drikke cola, hvis man ikke kan drikke vin liksom.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg dekket bordet med det fine Diamond -serviset våres fra Firkløveren. Og det var gjennomgående svart og gull for anledningen, Nyttår. Fredrik serverte And med tilbehør, og det spørs om ikke det blir en ny tradisjon her hjemme. Det smakte utrolig godt.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Det ble knipset en del bilder. Mange fine av lille E. Hun hadde på seg en skikkelig sprudlende rosa kjole for anledningen. Jeg hadde veldig lyst å dele de fine bildene av henne her på bloggen, men jeg bestemte meg til slutt for å holde de private.

P1020595.jpg
P1020598.jpg
 Årets nye forsøk på å skrive årstallet med stjerneskudd. Det er jaggu ikke enkelt. -Nullen får jeg til, da;P

Årets nye forsøk på å skrive årstallet med stjerneskudd. Det er jaggu ikke enkelt. -Nullen får jeg til, da;P

Vel, nå er 2017 et avsluttet kapittel, og vi går inn i et helt nytt år. Men året 2017 kommer alltid til å ha en ekstra spesiell plass i hjertet mitt. Mer om dèt i årskavalkaden som jeg tenkte å skrive.