Tips til Valentine

Valentines er nok en gang rett rundt hjørnet. Og denne amerikanske trenden har mildt sakt tatt Norge med storm. Du trenger ikke nødvenigvis å dukke under for kjøpepresset og det påtvungne behovet som media og reklamen gir deg, men du kan bruke kreativiteten.

Personlig er jeg ikke så veldig glad i dyre gaver på merkedager. Jeg vil for eksempel mye heller ha en koselig lapp en helt vanlig onsdag, enn en stor dyr bukett blomster av ren plikt på en av våre merkedager

Men jeg synes likevel det kan være en hyggelig anledning til å gjøre noe koselig for de man er glad i. Det trenger jo ikke koste noe særlig heller! Jeg har derfor samlet litt gode tips til ideer man kan gjøre som nettopp ikke koster allverden.

Overrask med små morsomme lapper. Legg en lapp i lommeboken hans og skriv: «Du er det mest verdifulle jeg vet om!». Legg en lapp i nøkkelskapet og skriv: «Du har nøkkelen til hjertet mitt!». Legg en lapp under dynen hans før han kommer i seng og skriv: «Det var så ensomt her uten dag!» finn gjerne selv på setninger som passer spesielt til dere.

Finn den perfekte sangen. Det finnes utrolig mange nydelige sanger. Finn en sang som beskriver akkurat det du føler for din elskede. Skriv ut teksten på et fint ark og gi ham det i gave.

Overrask med en romantisk vinterpiknik for to hvis dere har peis. Legg en madrass med et pledd og masse puter på gulvet foran peisen. Server noe godt å spise og drikke og skap en kveld dere sent vil glemme.

Ta jobben som han gruer seg til. Det er en herlig overraskelse å oppdage at du slipper å gjøre noe som du har gått og gruet deg til lenge. Det kan være å rydde i boden, pusse vinduer, måke snø, pante alle flaskene og fjerne gamle aviser, sette pcen på lading, vaske bilen, få opp den listen som har ligget og ventet siden sist dere pusset opp, eller hva du måtte finne på.

Fyll et ark, eller et fint kort med alle grunnene til at du elsker ham. Begynn for eksempel med å skrive: «Dette er bare noen av grunnene til at jeg elsker deg.» Skriv så ned så mange gode grunner som du får plass til.

Ta en telefon, bare for å si: «Jeg er glad i deg!» Som regel ringer vi hverandre når vi har en beskjed å gi eller noe å spørre om. Gled din kjære ved å ringe ham bare for å si «Jeg er glad i deg».

Send et kjærlighetsbrev i posten. Nesten ingen sender personlige brev lenger, men det gjør det nettopp mer verdifullt.

Finn en dag hvor du vet at din kjære har god tid på jobben og allier deg med en av kollegene hans. Få kollegaen til å sette opp et møte med deg til et bestemt klokkeslett uten å røpe at det er du som dukker opp. Møt opp og overrask med lunsj på et koselig sted i nærheten.

Eller ta en titt nedenfor her, om du rett og slett føler at; i år har jeg ikke tid til å være så veldig kreativ, og betaler meg gjerne fri for å få en ferdig pent innpakket pakke i posten som er klar til overlevering.