Tinntreet

FullSizeRender.jpg

Til jul fikk lille E den siste pakkenelliken som manglet for at treet på rommet hennes skulle bli komplett, nettopp et smykkeskrin for å putte alle de fine smykkene som hun fikk til dåpen oppi. Nå er det akkurat slik jeg hadde sett for meg. Et tre med rosa blader, grå stamme med grå hyller til å sette slike gine pyntegjenstander i tinn på. Jeg hadde ikke bestemt meg for om pyntegjenstandene skulle være i krom eller i tinn, men så fant jeg ut at krom (altså blankt sølv) blir så fort svart og heldigvis fikk hun disse gjenstandene i bare tinn. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

I dag har jeg bare kost meg med å ryddet på rommet hennes. Skiftet på senga, og tro det eller ei: pakket bort enda mere klær.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg har også plana klar på hvordan vi skal oppgradere rommet hennes når hun vokser til enda mere. Gleder meg til å begynne på dét prosjektet, men samtidig så skal jeg ta vare på denne tiden hvor det enda er et babyrom og ikke et barnerom.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg