Årskavalkade 2017

-året ‘17 ble mitt år-

FullSizeRender.jpg

Året 2017 vil for alltid ha en plass i hjertet mitt. Dette året er det beste året hittil i mitt liv, og det skal mye til for å slå det. Vi har fått oppfylt babydrømmen og realisert husdrømmen.

Jeg har i år som med tidligere år filmet gjennom hele året og laget en film, men velger i år å ikke publisere den offentlig. Men bilder skal dere få se. Anbefaler alle å lage slike årskavalkadefilmer. -Det er så koselig.

Dette året har vært magisk. 2016 avsluttet med en positiv graviditetstest så mye av 2017 gikk med på å være gravid, samtidig som vi holdt på med husprosjektet vårt. Vi startet året med en tur til København på 3D ultralyd, hvor vi også fikk vite kjønnet på babyen i magen. Det var så spennende og fantastisk. Dette var det første tegnet som var med på å gjøre det hele litt mere virkelig -å se det lille mennesket på skjermen bare 9 cm lang, men med et bankende hjerte, en kropp med to føtter og to armer. Selv om jeg sitter her i dag og fortsatt kan føle at det hele er en drøm.

FullSizeRender.jpg

Vi dro til Oslo på blant annet Highasakite-konsert etterfulgt av Kiel-cruise. Vi besøkte mange gode restauranter og hadde mange gode samtaler og kvalitetstid sammen over gode middager. Juice-menyer er ikke så verst.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg klarte å nyte svangerskapet og ventetiden til det maksimale da jeg ikke var plaget av de typiske symptomene. Jeg loggførte hver eneste uke, noe jeg er glad for den dag i dag, og vet at jeg kommer til å sette enda mere pris på senere.

FullSizeRender.jpg

Vi besøkte familie i Brønnøysund, hvor vi blandt annet var i konfirmasjon til et av fadderbarna til Fredrik.

FullSizeRender.jpg

Huset ble ferdigstilt èn uke før termin og vi kunne flytte inn med nyfødt baby. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Tilværelsen fortsatte i det nye huset med svangerskapspermisjon. En helt magisk tid. Etter fødselen kom høsten med stormskritt.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi arrangerte en fantastisk dåp, og begynte deretter å planlegge å legge til rette for juletider. Vi har hadt overraskende mye snø her i år, noe som gir ekstra stemning.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

«A daughter is a little girl that grows up to be your very best friend» 

FullSizeRender.jpg

-Tusen takk 2017, jeg vil aldri glemme deg-