Trying to be organized

FullSizeRender.jpg

Med barn i hus har man nødt til å planlegge og være strukturert hvis man skal få noe gjort. Å ta ting på sparket med barn ender sjeldent med suksess. -hvertfall ikke hos meg. 

FullSizeRender.jpg

Jeg søkte opp «Weekly planner» på Pinterest å fant en layout som bare trengte noen få endringer før jeg printet den ut. Denne skal hjelpe med å holde oversikt fremover. Jeg vet at det finnes utallige apper til slikt, men det er noe med det å bare skrible ned for hånd ved hjelp av penn og papir.

FullSizeRender.jpg

Vel, det er mandag og ny uke. Og det var såå godt å få hjem mannen igjen i dag etter ei uke borte. Jeg blir så oppgitt, for alltid må det skje noe ekstraordinært når han forlater huset. Jeg falt ned trappa og slo et kutt i hodet. Ekstra dramatisk var det siden det var natt og at man blør såpass mye i hodet.. offf!!! Jeg måtte på sykehuset og sy fire sting. Jeg tok noen bilder av meg, men de er ikke presentabel da blodet renner nedover ansiktet, så jeg velger å ikke legge de med. 

FullSizeRender.jpg

 Ønsker deg en fin ukestart🖤