New in; Bitch`n Brows

Bitchn Brows, Stinas frisørverden

På Stinas frisørverden, som er frisørsalongen hvor jeg jobber, har vi fått inn mange nyheter fra merket Bitch´n Brows. Vi har jobbet med selve merket i fire år og er blitt godt kjent med produktene, og vet derfor at de er så gode som omtalen sies å være. Nå har vi supplert med et litt større sortiment, og jeg beskriver noen av de under. Prislappen på produktene er heller ikke noe å si på.

Hvis du som leser dette bor i nærheten er det bare å ta turen innom for å teste våre testere, og vi hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt og farge som deg og dine bryn best.

IMG_5552.JPEG

Brow Pencil -Blond, Brown & Taupe. Legges direkte på huden som perfekt fyller åpne partier i brynet. Bitchn Brows pencil inneholder minimalt med oljer og fettstoffer, noe som fører til at produktet sitter på hele dagen. Passet også til de som ikke har hår i brynene.

Brow Shadow -er en tre-delt skugge, hvor man designer sin egen farge. Perfekt til bruk over brynspenn, men blir like fin alene. Skyggen gir fylde, og skaper et naturlig resultat. De tre fargene har kalde undertoner og er utviklet for det nordiske utseendet.

FullSizeRender.jpg

Phami Angel Brush -er laget av ekte dyrehår og designet til å brukes sammen med brow shadow. De unike hårene gjør at produktet fester seg optimalt og kan videre påføres brynet.

Brow Fix -setter brynet på plass og gjør at det holder seg hele dagen. “brynets hårspray, i maskara form”. Et must accessory!

Brow Razor - er vår beste venn i kampen mot dun i ansiktet. Et effektivt og skånsomt verktøy som gir synlige resultater. (fjerning av dunhår vil ikke skape kraftigere hårvekst, da hadde saken vært enkel for de som jobber mot å få kraftigere bryn)

Growth Serum -dette serumet fremmer hårvekst, og gir deg fyldige og jevnere bryn. Serumet forbedrer brynhårenes styrke og kvalitet samtidig som den motvirker slitasje. Påføres daglig.

FullSizeRender.jpg

Tweezer Straight -har et lekkert design og godt grep, noe som gjør brynsforming til en lek. Egner seg for høyrehendte.

Tweezer Curved -har et lekkert design og godt grep, noe som gjør brynsformning til en lek.

Brow Comb -2 in 1 Brow Comb brukes til å børste og kamme brynene slik at de ligger i riktig retning. Bruk denne når du skal justere brynene ved hjelp av brynsaksen. (brow scissor)

Brow Scissors -brukes til å frisere brynene. Perfket til bruk sammen med Bitch`n Brows 2 in 1 brow comb.

Brow Highlighter Pen (Ivory & Cool Beige) -Denne jumbo highlighter pennen er designet for å kunne skape den perfekte konturering av brynsbeinet, som vi gi et inntrykk av større og lysere øyne. Med en kremet konsistens er pennen lett å jobbe med, og gir et naturlig, matt resultat. Finnes i to farger.

IMG_5579.JPG