forny hjemmet med vaser og lykter

-reklame

På høsten pyntes rommene i huset med vaser fyllt med strå eller høstbetonte blomster. Lykter og fine krukker får levende lys. Kàhler Design har så mye fint i butikken sin nå som det er verdt å ta en titt på. Nyt høsten, og all kosen den bringer med seg.

P7110001.jpg

Kähler Design sine produktserier inneholder alt fra vakre vaser og porselen til funksjonell design. En av faktorene som gjør Kähler unike er at de lanserer innovative og nytenkende produktserier. Noen av de mest velkjente og populære seriene er bl.a. Hammershøi, Omaggio, Ombria, Ursula, Mellibi og Unico.På Kahlerdesign.com/no får en bl.a. tilgang til de nyeste produktseriene, limited edition kolleksjoner, Kähler sin egen outlet som gir opptil 70% rabatt, samt masse inspirasjon rundt de ulike produktene.

PicMonkey Collage.jpg

Det er over 175 år siden den første Kähler-vasen ble dreid på det lille pottemakeriet i Næstved i Danmark. Det ble starten på et unikt designeventyr som gav gjenlyd over hele verden. Allerede i 1889 imponerte Kählers keramikk på verdensutstillingen i Paris, samme år som Eiffeltårnet ble oppført. Kähler forener i dag en over 175 år gammel historie og ærverdige tradisjoner i en moderne og sanselig fortelling om design og gastronomi, hvor alle er velkomne.