klar for en annerledes hverdag

PA111622.JPG

Kjære høsten, når jeg kommer tilbake er du borte.

PA111618.JPG

Hei torsdag og hei til deg. Vi skal reise vekk og kommer ikke tilbake før det er jul. Eller, det blir vel ikke helt riktig å si for vi kommer til å komme hjem noen helger innimellom. Men det er rart å tenke på at bladene på trærne er erstattet med bare grener med snø på og at julen er rett rundt hjørnet når vi kommer tilbake.

PA111614.JPG

De neste ukene skal Fredrik være i Stavanger i forbindelse med jobb, og siden vi har mulighet blir jeg og lille E også med. -Hvorfor ikke gripe sjansen til å prøve noe annet når man har muligheten til det? Det skal bli gøy å spennende å ha en litt annerledes hverdag for en periode. Jeg har ikke bodd i en større by tidligere pga av utdanning eller annet, da jeg kunne ta hele utdanningen min her i Kristiansund, så jeg ser på dette som min mulighet til å teste ut storbylivet. Helt reelt blir det ikke siden vi skal bo på hotell og ikke i leilighet. Det blir vel heller mere som en lang ferie. Men det skal bli spennende likevel.

PA111613.JPG

Det skal bli så godt å bo på hotell. All den tiden jeg nå bruker på husarbeid og matlaging skal bare gå til Lille E. Vi skal kose oss mye mens Fredrik er på jobb om dagene.

Det skal bli så godt å ikke tenke på hvordan maten kommer på bordet eller hvordan hånduken kommer tilbake i skapet etter en dusj.

Jeg har forhørt meg litt rundt om hva som tilbys av barnevennlige tilbud i Stvanger. Og det var mye. Vi skal blandt annet på kunstutstilling for baby, vi skal på baby-yoga, vi har meldt oss på babyspa-kurs, vi skal delta på noen av trilleturene som DNT arrangerer og vi skal være med i Åpen barnehage -en barnehage som gjør akkurat det samme som en vanlig barnehage gjør med samlingstunder, måltider, turer osv bare at foresatte får være med barnet hele dagene. Jeg gleder meg som så mye til å ta med lille E på alt dette.