årets første juleinnkjøp

Nostalgiske klær fra Memini
PA171854.JPG
NoaNoa, klesmerke for nostalgiske barneklær

Jeg vet det er litt tidlig enda, men da jeg fikk øye på dette settet her klarte jeg ikke å dy meg. Så nå er et av juleantrekkene til Lille E i boks. Jeg gleder meg som en liten unge til å kle henne opp i dette. Og det som er så bra med dette settet er at kjolen og romperen ikke skriker jul, og kan dermed matches med andre strømpebukser og tilbehør og dermed bli et flott vårantrekk også. -Ikke bare pga av den nøytrale fargen med også fasongen, den er litt oversized og a-fasongen på kjolen gjør at den vil passe henne lenge. Stoffet er av lin og gir en litt nostalgisk følelse. Kjempelekker spør du meg.

PA171866.JPG

“a magical story about nordic NOSTALGIC childrenswear”

Jeg elsker det norske designet som blandt annet merkene NoaNoa, Memini og Lilleba fører.

Jeg kjøpte også denne mykeste pysjen i bambus viskose til henne, med matchende nattkjole til meg selv. Jeg spurte om Fredrik også ville ha, men han takket pent nei (hehe) -nå mangler bare to nisseluer til oss så er vi klare for 1 desember. Jeg har tidligere kjøpt undertøy, sengetøy og klær fra dette merket. Og det er helt fantastisk å ha på kroppen.

Lilleba og Herremann. Klær i fantastisk kvalitiet. Bambusviskose
Lilleba og Herremann. Klær i fantastisk kvalitiet. Bambusviskose

Navnet Erle er jo også en liten fugl, så jeg syns det var så koselig at teksten på lommen på nattpysjen hennes nettopp omhandlet denne fuglen.

“Tipp, Tipp! Segjer Erla der stilt ho hoppar og smett. Ho er som ein litin barnetanke, so rein og blaa og lett”