God morgen fra Clarion

IMG_5880.JPG

Frokosten er i magen og vi er på vei hjemover igjen. Jeg skulle hadt mye mere tid i denne fantastiske byen, men det får bli en annen gang. Det er ikke noe problem å ha med ei lita ei på frokostbuffet, eller restaurant forsåvidt for hun har skikkelig matvett. Hun kan sitte lenge å kose seg med maten sin. Og liker absolutt alt. Når hun har nok å velge i på fatet sitt får mor og far til og med drikke kaffe, vel og merke i varm tilstand. -og dét er hverdagsluksus det! 

IMG_5879.JPG
IMG_5876.JPG
IMG_5877.JPG

Jeg digger at Clarion har valgt Rituals som produktmerke på hotellene sine. Jeg har noen produkter i dette merket hjemme selv, og de er så gode. Når de har gode såper, hårprodukter og kremer så blir de faktisk brukt også, for hvem brukte sjampoen i dusjen som luktet parfyme herifra og til månen og tørket ut huden så mye at halve kunne vært nok? -Èn gang, vil jeg tro! 

Når vi kommer hjem, skal vi rett i middagsselskap til bestemor og bestefar. Bestefar fyller år. Hepp, hepp! Det blir koselig.