Grautlaurdag

FullSizeRender.jpg

Jeg hadde frilørdag fra frisørsalongen i dag, og jeg har fått tilbringt hele dagen med lille E❤️ Vi startet dagen med å tenne opp i peisen -årets første fyr! Det var jo isende kaldt ute, men etterhvert som formiddagen nærmet seg kom solen frem og temperaturen steg. Vi trillet ned til byen og første stopp ble Bestemors Hage med en venninde. Ved bestilling av min faste doble latte spurte jeg om de hadde noe barnemat for de minste der. Svarer var ja og litt senere satt lille E å spiste brødskive med et sunt pålegg, med bær-og frukbiter ved siden av samt en drikk. Jeg ble så glad for at de har et alternativ til hvetebollen som bare gir tomme karbohydrater og rask energi. 

IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg

Lørdag betyr grøt her i heimen, det bet de fleste av dere nå regner jeg med. Idag var intet inntak og jeg samlet (nesten) hele familien rundt bordet. Og med fyr i peisen, levende lys på bordet med duft av vanilje og spillelisten «peiskos» lavt på høyttalerne ble det en koselig ettermiddag. 

IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg
Peisen har sett bedre ut, but safety first!  

Peisen har sett bedre ut, but safety first!  

FullSizeRender.jpg