Første dag i åpen barnehage

IMG_6106.PNG

Ofte står ikke forventningen mine til realiteten, men denne gangen ble jeg overveldet. Det er mange «åpne barnehager» i Stavanger, faktisk hele ti stk. Jeg valgte på bakgrunn av lokasjon, altså den som ligger nærmest hotellet vårt og den var helt fantastisk.

Jeg skulle gjerne tatt bilder av de barnevennlige maleriene på veggene; alt fra store regnbuer, trær til figurer, og også av samlingsstunden hvor vi sang om høsten og kastet kunstige blar i luften over barna eller når barna danset på gulvet til musikk og såpebobler som ble blåst ut av en maskin i taket og dalte over dem. -men det var ikke lov til å ta bilder der inne. Litt synd, (for familiealbumet hadde blomstret av slike bilder), men også veldig forståelig og bra.

FullSizeRender.jpg

Dette var skikkelig profesjonelt. Det var barnehagepedagoger der; ei norsk, ei dansk og ei fra Amerika. De kunne vi prate med om råd og tips hva gjelder alt i et småbarns-famileliv om vi følte for det. Sangene på samlingsstunden foregikk på både norsk og engelsk. -Det er gøy hvor lite som skiller barnesangene på de to forskjellige språkene.

IMG_6105.PNG

Vi har storkost oss, jeg og lille E. Det gleder hjertet mitt og få ta henne med på slike postive opplevelser. Og jeg ser frem til å tilbringe flere dager der.

I skrivende stund sitter vi i lobbyen på hotellet og venter på at bussen skal komme og ny dag i barnehagen venter.