Hallovenn

Hallovenn, et barnevennlig halloweenparty

Akkurat i dag er jeg skikkelig glad for at vi befinner oss i en storby, for Kristiansund har desverre ikke et slikt tilbud for våre små. Men hallovenn er absolutt noe jeg skal bringe på banen hjemme. Hallovenn er som de fleste sikkert vet; en mindre skummel Halloween-feiring for de minste.

FullSizeRender.jpg
Hallovenn, et barnevennlig Halloweenparty
FullSizeRender.jpg

Jeg og lille E var på hallovenn på Forus i ettermiddag, og hun har hadt tidenes aften. -jeg også🙈 Her var det sang, dans og musikk, og masse aktiviteter: hoppeslott, gullgraving, fisking, klovner som laget ballonger og magikere som laget slim.

Etter åpen barnehage i dag dro jeg på leting etter et kostyme til lille E, og jeg fant den søteste marihønedrakten til henne.

FullSizeRender.jpg

Fineste marihøna mi🐞 -ekstra gøy at myten om å fange en marihøne oppfyller et ønske. -men jeg har allerede fått mitt oppfylt❤️

Ellers har dagen min vært litt vimsete, kunne nesten sakt «hello-vin»

For i morrest glemte jeg å gå av bussen, og ble med hele rute 42 rundt, og det verste var at jeg merket det ikke selv, det var busssjaføren som stoppet bussen og kom bort til meg å fortalte at dette var siste stopp. -slik kan det gå når jeg er mere opptatt av å synge «klappe-klappe-søte» på bussen enn å følge med på veien.

Og senere på dagen når vi skulle på hallovenn-feiringen, hadde jeg planlagt å møte opp litt før det hele startet fordi vi måtte dra før det sluttet (grunnet leggetiden til Lille E) jeg trodde det starta halv fem og vi var der kloklen fire, men det starta ikke før halv seks! Så ja, én og en halv time før åpning var vi der. -snakk om å være ivrig liksom 😂