Vintertights

-reklame

  -eller kosebukse om du vil-

vintertights, adidas

Endelig har jeg funnet den perfekte tightsen. Jeg kjøpte en slik én ved et uhell for noen år siden, og da mener jeg at det ikke var meningen å kjøpe en föret tights. Men denne ble straks en favoritt. Nå er denne tightsen brukt opp. Både knærne og rumpa er tynnslitt og sømmene er nuppete. Jeg nektet å kaste den før jeg fikk tak i ny. Jeg gjorde mange mislykkede søk på nettet da jeg egentlig ikke vet hva disse tightsene heter, eller hva det fôret heter. «Tights med fleece», «tights med för», «tykk tights», «vintertights».... men det kom for det meste bare opp slike tekniske tightser. Slike med vannavisende stoff som «knitrer» når man rører seg og det er ikke det jeg var ute etter.

P9271536.jpg
P7120006.jpg
P9271537(1).jpg
P9271542(1).jpg

Men i dag, hang denne på salgsstativet til Intersport og jeg ble så glad. Disse tightsene er generelt litt dyrere enn vanlig treningstights så at jeg skulle finne den på salg, selv nå med vinteren i møte, var bare så uforutsett. Jeg kommer til å gå igjen i den her. Jeg meldte flytteadresse i det jeg prøvde den på prøverommet😉

P9271571.jpg

Vel, det ble et helt innlegg om en tights det. Ha en fin dag.

FullSizeRender.jpg