Trying hairstyles

-for Instagram-

FullSizeRender.jpg

I et ledig øyeblikk på jobb benyttet vi sjansen til å være litt kreativ med håret mitt og prøvde ut litt forskjellige stylinger. Jeg holder på å opparbeider instagramprofilen til Stinas Frisørverden så nå fikk vi en del bilder jeg kan spe på med utover høsten som inspirasjon til julebordsfrisyren.

FullSizeRender.jpg

Følg gjerne Stinas frisørverden på instagram: her

Der vil det bli lakt ut nyheter og tilbud som er verdt å få med seg;)

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi har også fått oss veldig gode online timesbestillingsmuligheter. Du kan bestille time online på tre forskjellige måter:

  1. www.fixit.no

  2. www.stinas.no

  3. via fixit app (lastes ned gratis i appstore)

    I appen lager du din egen profil, (med navn, email og mobilnummer) der du har full oversikt over dine tidligere besøk og hva du har betalt. Der kan du enkelt bestille, endre og avbestille dine timer uten å være avhengig av salongens åpningstider. Der vil det også bli lansert nyheter, tilbud og konkurranser. Denne måneden fikk alle registrerte kunder meldning om at de kunne vinne et gavekort på en verdi av 10000 ved å gjennomføre et besøk i oktober.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg