DIY: advendtskalender

-hjemmelaget julekalender-

tips til hjemmelaget advendtskalender

Du trenger for å lage denne adventskalenderen:

girlander (Jula), snøballer (Ikea), kongler m/lys (Nille), papirposer (Nille), klistremerker med tall (Nille), hyssing (Nille)  

tips til hjemmelaget advendtskalender
tips til hjemmelaget advendtskalender

Jeg skal feste hver pose i klatretakene på klatreveggen hennes, men hvis du ikke har en klatrevegg å feste disse i, kan du alltids feste girlanderen oppgjennom veggen, ei hylle eller oppgjenom trappen og feste hver pose i selve girlanderen.

I hver enkelt pose har jeg puttet en liten gave. Det kan være alt fra små dyr, som hun er veldig opphengt i for tiden, litt sesongbaserte ting som hun trenger som votter, sokker, luer eller faktisk mat som mandarin, banan eller yoghurt som er de store favorittene for tiden. (Sistnevnte lurer jeg selvsakt oppi posen rett før hun skal åpne den) 

Til jul skal hun få lekekjøkken fra oss, og derfor ligger det også en del kjøkkenredskaper og lekemat i kalenderposene. Så når juleaften kommer er hele kjøkkenet komplett å klar til å lekes med. Dette var veldig genialt, og jeg kunne sikkert fullført hele julekalenderen med disse småtingene til kjøkkenet da pakkene med lekemat og frukter inneholdt mye som kunne deles opp.

tips til hjemmelaget advendtskalender
tips til hjemmelaget advendtskalender

(Dette innlegget laget jeg på søndag når vi var hjemme, men jeg glemte helt av å publisere det. Så her kommer det, muligens i siste liten for å plukke opp noe inspirasjon til egen kalender men... bedre sent enn aldri)