den 2. farsdagen

farsdag og egenprodusert film fra lille E`s første leveår

I dag er det alle pappaer sin dag. Og tenk at vi allerede har fått feire farsdag nummer to her i hus. Det ble ingen frokost på sengen, men en liten oppmerksomhet i form av gave og kort rundt frokostbordet ble det. Senere samlet vi hele familien for film. Egenprodusert film på to timer av hele lille E sitt første leveår. Jeg er så glad for å ha alle de minnerike stundene på film.

PB112151.JPG
Gjærbakst stekt på dampfunkjson gir luftig og godt resultat

Gjærbakst stekt på dampfunkjson gir luftig og godt resultat

PB042084.JPG

Kofferetene står nå pakket ferdig i gangen og vi er klare for avreise igjen i morgen. To uker i Stavanger venter.


-reklame

Personaliserte bøker, graverte glass, kjøkkengaver, baby- og barnegaver.. bare noen få eksempler på gaveutvalget til YourSurprise. Det er veldig lett å personalisere gavene våre med et bilde og en personlig tekst. Med noen få klikk kan våre kunder designe en unik gave til en fødselsdag, et jubileum eller en spesiell anledning som valentinsdagen, morsdagen, farsdagen eller julaften eller når du ønsker å takke noen. Laget med kjærlighet, alltid!