fotografering til årets julekort

-personlige julekort-

-reklame

Julekortfotografering

Årets julekortbilder er tatt og bestillingen er gjort. Gjett om jeg gleder meg til de havner i postkassen vår. Da skal de pyntes litt ekstra på for å så videresendes til familie og venner. Håper vi får noen i retur også, for det er ingen ting som er koseligere enn å julekort på den gammeldagse måten, - i postkassen. Jeg har også gått til anskaffelse av kvister og klyper i tre, så alle julekort skal få dekorere disse kvistene som nå står så stusselig på hylla.

Julekortfotografering

Når jeg bestiller fotovarer sverger jeg alltid til fotoknudsen. Jeg blir alltid fornøyd med resultatet og har brukt de i mange år. Jeg har bestilt både fotobøker, julekort, invitasjoner, kalendere og kopper med bilder på. -personlige og gaver som varer evig.

Julekortfotografering
Julekortfotografering