å føle seg hjemme på hotell

Clarion Hotel Air, Sola, Stavanger

Du vet du føler deg hjemme når du går ned i restauranten med vått hår og null sminke. Og også når du synger barnesanger rundt bordet, avslutter måltidet med å stå på alle fire under bordet for å plukke opp matrester og kan spørre om de vil bytte kanal på felles tv’en som henger i lobbyen.

Clarion Hotel Air, Sola, Stavanger
Skjermbilde 2018-11-14 kl. 20.20.38.png
services-gym-clarion-hotel.jpg

I dag testet vi ut treningsrommet. Ja alle tre. Jeg har faktisk ikke dratt på trening utenom arrangerte timer med baby, aka mammatrening siden lille E var 3 mnd. Det fikk overraskende greit. Jeg kledde på meg den tykkeste treningsgenseren for jeg hadde ikke troa på at jeg kom til å få ei effektiv økt. Men det fikk jeg, og det var skikkelig godt å få trent skikkelig igjen. Lille E trøyde seg godt på matta under slyngene og med dukka si, som resulterte i at både jeg og Fredrik fikk gjort de øvelsene vi ønsket.

Skjermbilde 2018-11-14 kl. 20.22.25.png
Nevnte jeg at frokostbuffeten byr på skikkelige energibooster hver morgen i form av nypresset shooter med gode ingredienser?! Ahh, fantastisk å starte dagen med en slik èn.

Nevnte jeg at frokostbuffeten byr på skikkelige energibooster hver morgen i form av nypresset shooter med gode ingredienser?! Ahh, fantastisk å starte dagen med en slik èn.

Skjermbilde 2018-11-14 kl. 20.21.33.png
Skjermbilde 2018-11-14 kl. 20.21.00.png

Vi har begynt å se på en ny serie her på kveldstid; Lykkeland. Har du hørt om den? Når jeg leter etter nye serier å se på så ønsker jeg ikke at det skal være “hjernedød underholdning”. Det må endten være noe jeg kan lære av i form av historie, fakta eller forskning eller gi meg inspirasjon endten på kles-, jobb eller interiørfronten. Først tenkte jeg at dette ville være en dokumentar der vi fikk se en mann i typisk intervju-stil (dress, skrivebord, hvit bakgrund) og et hav med gamle kartbilder, men de hadde laget et spilledrama ut av det hele. Mye enklere (og lettere) og følge med også da. -Læring gjennom lek, vet du!