utsikt over Sola

PB142213.jpg

Ny dag, og nye muligheter. Frokosten er kommet i magen. Ahh, jeg elsker hotellfrokoster.

-bursdagsfeiring av en bamse-

Nå er vi straks klare til å ta bussen til åpen barnehage, og i dag er det bursdagsfeiring for sauen Frida. (bamsen som vi bruker under samlingsstundene og til sangen “bæ, bæ lille lam”. Det er helt merkelig å si at jeg gleder meg til å feire en bamses bursdag, men det er jo for lille E´s del. Så det blir vel mer rett å si at jeg gleder meg på hennes vegne. Det er rart hvor mye glede man selv får gjennom et barns øyne. Vi skal feire sauen Frida med å bake rundstykker, spise kake og hoppe i hoppeslott med sklie. Jeg syns det er kjempebra at de gjør så mye ut av ting. -og i det hele tatt komme på at en bamse kan ha bursdagsfeiring. Jeg gjør selv mye ut av ting, men jeg har enda ikke arrangert bursdagsselskap for bamsene til lille E.

PB142220.jpg
PB142225.jpg