på stranden i November

PB162231.JPG

Her er det ikke snakk om å sove bort dagene. Vi var ute å gikk allerede før solen sto opp. På fredager er åpen barnehage stengt, så vi bestemte oss for å ta turen ned til stranden å lunsje der i dag. -Ja, selv i november måned.

PB162229.JPG
Sola stranden i november, Stavanger
Sola stranden i november, Stavanger
Sola stranden i november, Stavanger
PB162253.jpg

Jeg har vært på denne stranden tre ganger nå, (fordelt på fire år) og alle besøkene har vært utenfor sesong. Lurer på om jeg noen ganger skal få oppleve den på sommeren. Den er jo bare helt fantastisk<3 Jeg kan se for meg livet og stemningen er her en fin sommerdag i juli.

Sola stranden i november, Stavanger
Sola stranden i november, Stavanger
Sola stranden i november, Stavanger
Sola stranden i november, Stavanger

Når Fredrik var ferdig på jobb tok vi alle sammen bussen til Leos Lekeland. -en liten verden med klatre- leke- og rutjsemuligheter. Det var stas for store å små. Kjempegøy at skliene er såpass store av vi foreldre kan ta de sammen med barna og ikke bare ta i mot de når de kommer ned. Min favoritt ble den sklia hvor man sitter i en badering. Lenge leve barnslige mennesker! Jeg har spammet familiegruppa på snapchat i dag!

Lille E har funnet drømmeland, og nå kommer Fredrik opp med mat fra restauranten hvert øyeblikk, og med det runder jeg av dette innlegget. Hamburger med søtpotetchips venter. Ahh, vann i munnen. Den hamburgeren er god