Stavanger by

Stavanger by, coffeetime

God søndags kveld. Hele lørdagen gikk i ett her, og idet jeg skulle ta frem daten for å blogge, ble finalen i Skal vi danse altfor spennende, så jeg måtte bare legge bort hele bloggen å følge med på Tvèn.

Stavanger by,
Stavanger by
PB172308.jpg
Stavanger by, hjertetre
Stavanger by, hjertetre
Stavanger by, hjertetre

I går hadde Fredrik fri, og vi tok bussen inn til Stavanger sentrum. Idet vi gikk av bussen kom det en gjeng nissejenter bort til oss med flyers om tilbud på julegrøt, pepperkaker og rødsaft ombord i en båt. -Hahh, tenkt at vi faktisk kunne fått med oss lørdagsgrøten selv i Stavanger boende på hotell. Vi vurderte det sterkt, men siden denne båtturen skulle ta tre timer, som da ville tatt opp mesteparten av tiden vi skulle tilbringe i bygatene, valgte vi å hoppe over. Vi valgte heller å ta lunsjen hos «Sjå Inge», som var et veldig godt alternativ. Kjempegod, fersk, hjemmelaget mat til en ikke så altfor dyr penge. -Anbefales! På veien ut, klarte jeg ikke å gå forbi de nystekte skolebrødene uten å kjøpe et. Det smakte himmelsk. Jeg har lyst å ta turen inn til sentrum igjen, kun for å kjøpe meg ett til.

Stavanger by, gamlebyen

-fargegata-

Stavanger by, fargegaten, del av gamlebyen
Stavanger by, fargegaten
Stavanger by, fargegaten
Stavanger by, fargegaten
Stavanger by
stavanger by
Stavanger by

På veien tilbake til hotellet stoppet vi innom Kvadrat, eller «Kvaddå» som de sier her. Der fikk vi tak i de fineste julekjolene til lille E, så nå er julegearderoben hennes i boks. Samsonite har kommet med en skikkelig søt barnekolleksjon, så et lite sett i denne serien ble også med oss hjem. Ryggsekk til barnehagestart og med matchende toalettmappe.

Når vi omsider ankom hotell var vi ganske slitne alle mann. Det ble en lang og innholdsrik dag.