Kvadrat & roomservice

EspressoHouse, Kvadrat

I går etter Åpen barnehage tok vi bussen videre til Kvadrat, der møtte jeg ei venninde. Det var så koselig å se henne igjen. -forrge gang var faktisk på babyshoweret mitt, så det var på høy tid å catche opp igjen. Vi hadde kaffedate på Espressohouse før vi hadde planer om en liten shoppingrunde.

FullSizeRender.jpg
EspressoHouse, Kvadrat

Men en ettåring og shopping fungerte ikke særlig godt, så vi var raske med å ta bussen tilbake til hotellet.

Jeg rakk en kjapp tur innom denne fantastiske Newbie-butikken. Jeg elsker jo denne kolleksjonen som finner sted i KappAhl sine butikker så en helt egen butikk med bare disse klærne er som et lite drømmeland.

Jeg rakk en kjapp tur innom denne fantastiske Newbie-butikken. Jeg elsker jo denne kolleksjonen som finner sted i KappAhl sine butikker så en helt egen butikk med bare disse klærne er som et lite drømmeland.

I går droppet vi middagen nede i restauranten og bestilte heller en cæsarsalat opp på rommet, etter lille E hadde lakt seg. Vi tjyvstartet helgen litt med et glass vin ved siden av også. 

Roomservice, Cæsarsalat
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Det er lenge siden vi har hadt middagsdate i sengen. Jeg har alltid syntes at frokost og generelt måltid på sengen har vært oppskrytt, men i går kunne det ikke passet bedre og det var så koselig❤️ 

FullSizeRender.jpg