Julestemning på Clarion

-noen bilder fra min mobil på morgenkvisten-

Julestemning på Clarion Air Hotell

I helgen var det duket for julebord her, og da kom juletreet på hotellet opp. Vi har nylig spist frokost, og jeg har funnet meg en ny favoritt. Havregrøt toppet med tranebær, kokos, linfrø, granola og sesamfrø. Nam! Og selvfølgelig den hverdagslige morgenshooten med presset grønnsaker. I dag valgte jeg en med ingefær, sitron og appelsin. -kanskje det er denne shotten hver morgen som er grunnen til at jeg ikke snufser på denne tiden av året. For jeg er i storform om dagen. Bank i bordet! 

Havregrøt med topping
Julestemning på Clarion Air Hotell

I skrivende stund sitter jeg på bussen med lille E ved siden av meg i vognen, på vei til åpen barnehage. I dag skal vi lage julepynt og bake rundstykker. 

❄️❄️❄️ 


-reklame

Er du på utkikk etter det perfekte dekselet til din telefon eller andre duppedingser som ikke vanlige butikker selger da må du ta en titt på My trendy Phone.

MyTrendyPhone.no selger tilbehør til mobiltelefoner, iPods og andre MP3-spillere, kameraer og videotilbehør, tilbehør til bærbare og PC-er samt Bluetooth-utstyr.

Med et utvalg på over 100.000 forskjellige produkter har de en sterk posisjon på elektronikk- og mobiltilbehørsmarkedet i dag. De selger for øyeblikket produkter i 13 land: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Storbritannia, Tyskland, Nederland, Spania, Italia, Frankrike, Østerrike, Polen og USA, med sentralt lager i Danmark.

Hvorfor velge MyTrendyPhone?
* 30 dagers prisgaranti
* 100 % trygg nettside
* Rask 2-3 dagers levering
* Lave leveringsomkostninger
* Over 5,000,000 fornøyde kunder