På glattisen

-Stavanger is hall- 

IMAGE.JPG

God kveld! Vi er nettopp kommet hjem fra Ishallen. Vi har nemlig vært å stått på skøyter. Det var så gøy! Om dagen er Fredrik på kurs med en gjeng fra Nigeria, og de ble også med på skøyteisen! Så sprekt av de. De har ikke sett snø før, eller rettere sakt aldri tatt på snø og heller ikke vært i nærheten av en isbane. Så å se de på skøyter var morsomt. -Bambi på glattisen kan man også kalle det! Å se voksne mannfolk klamre seg fast til en pingvin, var så komisk.  Vi fikk oss en god latter alle mann.  

Stavanger Ishall, Madla
Stavanger Ishall, Madla
Stavanger Ishall, Madla
Stavanger Ishall, Madla
Stavanger Ishall, Madla
Stavanger Ishall, Madla

Jeg tenkte først at jeg og lille E skulle holde sidelinja, men disse delfinene var helt geniale. Her satt lille E (og jeg som sto bak fikk en god unnskyldning til å bruke støtte😉) og vi danset oss rundt på isen.  

Stavanger Ishall, Madla
Stavanger Ishall, Madla

Vi var for sent hjemme i dag til å spise middag i restauranten, så det ble middag på sengen i dag også. Det funker overraskende greit å spise på rommet. Middagen var veldig god, men alt smaker jo bedre etter litt fysisk aktivitet. Når jeg får trykt publish på dette innlegget, venter en episode av Lykkeland, før hodet må finne puten. I morgen er det en ny dag med mye på dagsplanen, og det forventes av meg at jeg er en opplakt mamma som klarer og holde følge med aktivitetsnivået til lille E<3

Roomservice fra Kitchen &amp; Table, Sola Clarion Airport Hotell
Roomservice fra Kitchen &amp; Table, Sola Clarion Airport Hotell