Det glitrer og snør

-julestemning på kvadrat- 

Julestemning på Kvadrat, Stavanger

Man kan tro at man er på et mini Disney-land når man tar turen til Kvadrat om dagen. Her har dem pyntet så fint med glitter, snø og levende julepynt. Lille E kan stå lenge å bare titte på alle figurene som rører seg (pynter og ordner til jul)  

Julestemning på Kvadrat, Stavanger
Julestemning på Kvadrat, Stavanger
Julestemning på Kvadrat, Stavanger
Julestemning på Kvadrat, Stavanger
Julestemning på Kvadrat, Stavanger
Julestemning på Kvadrat, Stavanger

Det er fredag (svart er den òg) og like før det står «go to gate» på tavla foran meg. Vi reiser hjem i helgen for arbeidslørdag og julebord med firmaet til Fredrik.

-Sammies by Samsonite-  

PB222376.jpg
P7120006(1).jpg
PB222377.jpg
PB222380.jpg

Her er det søte settet jeg nevnte tidligere. Jeg liker at det er barnevennlig men samtidig av god kvalitet. På dette kjøpet fikk jeg med 2 års garanti. Lille E skal ligge bort for første gang i morgen, grunnet julebordet, og da kommer dette settet godt med. Vi skal pakke sekken og toalettmappen hennes sammen når vi kommer hjem. Senere tenker jeg at sekken vil bli brukt til å pakke nistemat i barnehagen. Fant også denne store kosekluten i dag og klarte ikke å gå fra den. Den kan brukes som et teppe og er supemyk. 

 


Det er Black Friday i dag. -årets største og billigste shoppingdag. Men tilbudene har jo florert hele uken. Jeg syns helt ærlig at butikkene må slutte å konkurrere. Først var det black Friday, så ble det black weekend med Cyber Monday og nå black week!! Hva blir det neste; black mounth!? Noen begynner å drar ut selve dealen, og når den ene skal overgå den andre så tar det jo helt av tilslutt.  

Vel, jeg befinner meg på flyplasser og oppi lufta i dag så det blir ikke mye shopping på meg, men som sakt, så har det vært tilbud hele uken så noen kupp har jeg fått gjort.