årets julebord

-julebord med CHC-

Julebords antrekk; Blyantskjørt med blondetopp og christian louboutin heler

Dagen i går var fantastisk, men også enormt hektiskt. Jeg kan begynne med å fortelle at flyet hjem fra Stavanger på fredag var forsinket og at vi dermed kom hjem mye senere enn planlagt, og fikk derfor ikke begynt på utpakking av kofferter og vasking av klær.

Jeg startet lørdagen med arbeid. Jeg koste meg sånn på jobb. Jeg hadde mange av mine faste kunder innom, de blir jo på en måte mine venner. Etter jobb bar det en tur på sentert, for å kjøpe strømpebukser til kveldens antrekk. -hvorfor hamstrer jeg ikke inn slike(?), for ved hver anledning haster jeg til butikken i siste liten for å kjøpe nettopp en strømpebukse. Jeg dro hjem, pakket bag og reiseseng i bilen og leverte lille E til mamma og pappa hvor hun skulle være. Hun skulle ligge borte for første gang, og det ble nesten litt sentimentalt. Da jeg kom tilbake hadde Fredrik dratt. Han var i festkomiteèn for dette julebordet og rakk ikke å vente på meg. Jeg som hadde håpet vi skulle rekke å ta noen fine julebilder sammen før vi dro. Men som du ser, ble det kun noen bilder av meg -jeg hadde så veldig lyst å knipse noen bilder av antrekket, så jeg tok meg fem minutter til det- før jeg løp ut døra.

Julebords antrekk; Blyantskjørt med blondetopp og christian louboutin heler
Julebords antrekk; Blyantskjørt med blondetopp og christian louboutin heler
Julebords antrekk; Blyantskjørt med blondetopp og christian louboutin heler
Julebords antrekk; Blyantskjørt med blondetopp og christian louboutin heler
Julebords antrekk; Blyantskjørt med blondetopp og christian louboutin heler
Julebords antrekk; Blyantskjørt med blondetopp og christian louboutin heler

Da jeg omsider ankom vorspielet, måtte Fredrik dra for å hente maten og bringe den til der hvor selve julebordet skulle være. Jeg kom etter å hjalp til med å sette ut maten, før resten av gjestene kom.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Rundt halv syv kunne vi endelig sette oss ned å nyte den gode maten. Smaken på pinnekjøtt igjen smakte magisk. Og det ble en fin kveld, bortsett fra at jeg satt å frøys nesten hele tiden. Jeg skulle ikke sakt det her om dagen at jeg var så glad for at jeg har klart å holde meg frisk og fri for forskjølelse gjennom høsten, for forkjølelsen kom å tok meg på sengen på fredags morgen. Bahh!! som om ikke denne helgen skulle være hektisk nok i seg selv med reising, arbeid og julebord blir det ekstra tungt når formen er dårlig. Nå står koffertene åpne bortover gangen, klær og utstyr ligger over alt og både vaskemaskin og tørketrømmel durer og går i ett sett. I morgen reiser vi til Stavanger igjen. Håper jeg kommer i mål innenfor rimelighetens grenser hva gjelder leggetid.