@Starbucks

FullSizeRender.jpg

I dag tok vi lunsjen på Starbucks med kaffelatte til meg og vaniljebolle til lille E, og kalte det en liten avsluting på denne tilværelsen. For nå er faktisk denne tiden, som jeg for fem uker siden gledet meg sånn til å starte på, snart over. -vi har bare to dager igjen her! 

FullSizeRender.jpg

Det er merkbart at jeg verken er gravid eller ammer lengre, for jeg har gått tilbake til å være en frostpinne igjen. I hele to sesonger har jeg sluppet unna det å fryse halvt i hjel, men i år er det tilbake til kjent stil igjen. Så ja, som teksten på bildet formidler; «nyt en kopp av magi» -det var netopp det jeg gjorde. En kaffelatte kunne ikke smakt bedre i dag, når været var så kaldt som det var. Mulig yr syns det føltes som -3, men jeg følte det mer som -10

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Julemusikk spilte i høyttalerne og gavesett i fin innpakning florerte. -umulig å ikke komme i julestemning! 

Det skal bli litt av et styr å pakke sammen alt i to kofferter igjen. Det merkes ikke at man handler litt hver dag, men etter en uke....  jeg vurderer å dra på posten å sende hjem ei eske i forkant, mens Fredrik er på kurs. -neida (joda) 😉

Det er mulig at alle anser hver sin forkjølelse som sin verste hele tiden, men denne som nå har herjet hos meg har desidert vært min verste. Kan ikke huske sist den var så ille og hang i så lenge. Jeg har heldigvis klart å unngå å smitte de to andre jeg bor på rom med, for de ville kjent det nå om de hadde vært smittet. Krysser fingrene for at jeg skal bli bedre til vi skal fly på fredag. Dét trykket som dannet seg på flyturen nedover, var nesten uutholdelig.