Siste dag i åpen barnehage

…Og det var nesten litt sentimentalt. Det er rart hvor fort man knytter bånd og får nye bekjentskaper. På en plass som dette er man i samme fase (les:småbarnsfasen) og interessene og gjøremålene er ganske like, dermed flyter praten lett og man blir godt kjent.

Woolcoat for wintertime. Emmaljunga vogn, Timber

Vi hadde med en liten juledekorasjon og kort med bilde av lille E på som en julehilsen og takk for denne tiden, fra oss. Og lille E fikk diplom fra barnehagen. -så stas! Et minne fra denne tiden. Den skal i permen hennes. Det er rart å tenke på at disse flotte menneskene som jeg nå har blitt kjent med og tilbringt dagene med, er mennesker jeg mest sannsynlig aldri kommer til å se igjen. Hverdagen vår fortsettes nå hjemme.


-woolcoat for wintertime-

Woolcoat for wintertime. Skjerf 100% ull fra Rosenvinge
Woolcoat for wintertime.
Woolcoat for wintertime. Nude shellacWoolcoat for wintertime.
Woolcoat for wintertime.
Woolcoat for wintertime. Klokke, TagHeuer

Jeg fant denne kåpen på Kvadrat her om dagen, og den skal bli godt brukt i månedene fremover. Liker at den er lys i fargen selv om den er et vinterplagg. Man kler seg så lett i svart og mørke farger på vinteren.