Norges beste Instagram

Norges beste Instagram

Min Instagram er blitt nominert i konkurrasen “Norges beste Insta” som nettavisen arrangerer. Ekstra gøy var det at Nettavisen valgte mine bilder til å promotere konkurransen. Hvis du syns jeg fortjener å vinne, ville jeg blitt så glad for din stemme.

Norges beste Instagram
IMG_6145.PNG
PB021989.jpg

Du finner min Instagram her: https://www.instagram.com/karinagregersen/

PB021990.jpg

Når man har en stor interesse for noe, er det stas at det blir lakt merke til🖤 

Jeg satt å spiste lunsj i Stavanger da Fredrik sendte meg en skjermdump fra Nettavisen som viste mine bilder. -det var rart å se seg selv i en landsdekkende avis, spesielt da det ene bildet er i undertøy. Like etter ringte lokalavisa og ville ha et intervju med meg. -det finner sted på mandag. Jeg har mye jeg vil si rundt denne konkurransen, men tenker å spare tankene mine til intervjuet.