Blått Babyshower

-inneholder reklame

babyshower

Endelig skulle jeg få ha gleden av å arrangere et babyshower. Helt siden jeg jeg ble overrasket med babyshower har jeg gledet meg til å kunne gjengi tjenesten til noen. Babyshower er også, i likhet med Halloween, vestlig Inspirert. Og jeg liker konseptet. Før var det vanlig å komme på barselsbesøk hvor moralen var at besøkende hadde med seg alt fra kopper og mat, dekket opp og tok med seg oppvasken hjem igjen for at den nybakte moren bare skulle bruke tiden sin på den nyfødte og ikke oppvartning av gjester. -men dette skled ut. Venner og familie kom fortsatt på besøk med gaver, men tok ikke ansvar for oppvartningen og opprydningen. Resultatet ble at alle nybakte foreldre ble frarådet av jordmor å ta imot mye besøk i startfasen når de reiste hjem fra sykehuset. Derfor syns jeg at babyshower er en skikkelig fin ting å feire. Da får man et fint måltid og sosialt samvær med venner og familie og med overrekkelse av gaver i forkant av det hele.

babyshower
PB032002.JPG
PB032004.JPG
PB032025.JPG
PB032018.JPG
PB032020.JPG
PB032009.JPG

Jeg arrangerte babyshower i helgen for en kollega. Jeg brukte frisørsalongen, og pyntet den opp med langbord, blå ballonger og pompoms. Det ble så fint. Alt gikk etter planen hva gjelder overraskelsen også. Hun ante ingen ting, stakkar, og ble så overrasket. Vi koste oss lenge med mat, leker og gode samtaler.

PB032047.jpg

Jeg fikk også laget min første bleiekake. Og jeg må si at jeg elsker å lage en slik kake. For det første: den kan lages mange dager i forkant, noe en spiselig kake ikke kan. Når et selskap nærmer seg er det nok av gjøremål og deadlines så å stå på kjøkkenet med hendene fulle av smørkrem til langt på natt var godt å slippe denne gangen. Og for det andre: den kan fraktes helt smertefritt uten å tenke på at den verken faller sammen eller griser til klær og bil.

FullSizeRender.jpg