Intervju med TK

-tema hus, hjem og interiør-

indexh.jpg

«Himmel og hav for en praktfull utsikt»

gisper de besøkende.
Og om havet kunne se, ville det tenkt glade og bølgende tanker: «Praktfullt innsyn. Hvilket vakkert hjem!»

Forrige uke ble jeg ringt opp av en mannTidens Krav, lokalavisa i byen, angående intervju. De skulle ha tema hus, hjem og intervju og hadde blitt tipset om meg. Jeg ble veldig glad og takket ja. -Syns det er stas å bli spurt om noe slikt, og gøy at det jeg faktisk legger mye tid i som hus, hjem og intervju blir lakt merke til. Du finner intervjuet her.

Intervju med Tidens Krav om hus, hjem og interiør og pågående instagramkonkurransen “norgesbesteinsta”
Intervju med Tidens Krav om hus, hjem og interiør og pågående instagramkonkurransen “norgesbesteinsta”

-instagramkonkurranse-

Dagen etter ringte en ny mann fra TK og ville intervjue meg angående Instagramkonkurransen som blandt annet Nettavisen, TK og amedia-aviser arrangerer, siden jeg er blandt de nominerte. Jeg takket igjen ja, og hadde dermed to intervjuer her hjemme denne uken. Men redaksjonen i TK fant ut at disse to intevjuene ble nokså like, da min instagram handler om interiør som da var temaet i det første intervjuet, så de slo sammen sakene. De kunne ikke ha to “Karina-saker” på samme uke -fear enough!

Intervju med Tidens Krav om hus, hjem og interiør og pågående instagramkonkurransen “norgesbesteinsta”

Jeg har tidligere opplevd at media ikke har den gode intensjonen de innleder en forespørsel om intervju med, men at de har en skjult agenda. Men det var ikke tilfelle denne gangen, og vi hadde et godt samarbeid gjennom hele prosessen. Både jeg og Fredrik fikk godkjenne tekst og bilder før publisering. -Det skal sies at journalisten smurte tykt på hva gjelder skryt, men hvem syns ikke litt ekstra skryt er stas i hverdagen(?)

«Himmel og hav for en praktfull utsikt», gisper de besøkende.
Og om havet kunne se, ville det tenkt glade og bølgende tanker: «Praktfullt innsyn. Hvilket vakkert hjem!» -Henning Hope Rønhovde

Intervju med Tidens Krav om hus, hjem og interiør og pågående instagramkonkurransen “norgesbesteinsta”