Samlet til jul

PC210344.jpg
PC210342.jpg
PC210343.jpg

Nå er endelig hele familien samlet til jul. Savanna har vært på førjulsserie i Brønnøysund i forbindelse med at vi alle var i Stavanger og Fredrik er endelig ferdig med kurset i Stavanger så nå er han også kommet hjem for godt. Vi møttes utenfor barnehagen til lille E i ste og hentet henne sammen. Gjett om det var ei som løp mot pappaen sin da vi kom.

Han hadde fire uker igjen da lille E begynte i barnehage og jeg på jobb igjen, så vi måtte holde oss hjemme de siste fire ukene av kurset hans. 

Det var så godt å klemme på mykeste Savanna igjen.

PC160276.JPG
PC160267.JPG
PC160271.JPG
PC160289.JPG
PC160280.JPG

Tidligere i dag var vi ute i skogen å plukket med oss noen grankvister som skal være en del av pynten på bordet på julaften. Jeg har begynt på serviettbrettingen til selve julaften-bordet. Brettingen jeg bestemte meg for denne gangen trenger å ligge litt i press for å kunne holde formen sin selv. Nå er vi skikkelig igang folkens. Den store julekvelden nærmer seg med stormskritt.