Tredje søndag i advendt

tredje søndag i advendt. Julestjerner fra House Doctor

-det tredje lyset er tent-

Hele familien er samlet. Og det tredje lyset er tent.

Her har vi en skikkelig kosesøndag, og pysjen ble ikke tatt av før nærmere tolv. Vi kledde på oss og gikk en tur. Nå sover lille E i vognen sin, og jeg får blogge på dagtid. Det er lenge siden sist.

tredje søndag i advendt. Julestjerner fra House Doctor

-nattpysj fra Lilleba og Herremann-

tredje søndag i advendt. Julestjerner fra House Doctor. Matchende nattpysj fra Lilleba og Herremann
tredje søndag i advendt. Julestjerner fra House Doctor. Matchende nattpysj fra Lilleba og Herremann
tredje søndag i advendt. Julestjerner fra House Doctor. Matchende nattpysj fra Lilleba og Herremann

På fredag dro jeg ut på turnforeningens julefest. Til tross for jeg hadde arbeidslørdag og er underernært på søvn. Alt jeg tenker på om dagen er å få legge meg til å sove, men dèt blir det ingen opplevelser og latter av. Så jeg tenkte på ordtaket til Nike, og bare gjorde det! Det ble en kjempekoselig kveld. Vinen kikket inn raskere enn forventet, men jeg reddet meg selv med å drikke vann resten av kvelden. Likevel fikk jeg den hangoveren på lørdagen. Ahh, jeg syns så synd i meg selv. Haha. Men mere selvforskyldt smerte skal man lete lenge etter.