juleselskap

-1.søndag i advent-

I dagtidlig ved frokostbordet tente vi det første lyset i advendtstaken. Sang gjorde vi òg! -eller jeg sang, lille E hørte på med store øyne (hun lurte sikkert på hva som gikk av ho mor som pleier å være ganske stille om morningene, til å plutselig synge!) og Fredrik med et lurt smil om munnen, mulig det var rett før et latterutbrudd. Men det er viktig og koselig å både skape og føre tradisjoner videre, syns jeg.

Senere på dagen var det duket for juleselskap hos bestemor og bestefar. De hadde pyntet å ordnet så fint. Det ble nesten en liten forsmak på selve julaften, da de serverte pinnekjøtt. Det smakte kjempegodt, nok en gang!

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Kjolen jeg hadde på meg for anledningen var kjolen som jeg egentlig skulle ha på i lille E´s ettårsdag, men den rakk ikke å komme frem i posten til da. Jeg har gledet meg til første anledning til å ta den på, og det ble i dag. Volanger er kanskje ikke på moten enda(?), det var i hvertfall på topp i sommer. Men det får bare være. Jeg kommer til å bruke denne kjolen hvertfall til et par anledninger til.

kjole med volangermer og sko fra Valentino Rockstuds
kjole med volangermer og sko fra Valentino Rockstuds
kjole med volangermer og sko fra Valentino Rockstuds

-reklame

ROOM21.no en er interiørbutikk på nett som tilbyr møbler, belysning og hjemmeinnredning. I tillegg finner en alt i fra duftlys til sengetøy, kjøkkenutstyr og pyntedekorasjon Nettbutikken samarbeider med mange av Europas ledende designvaremerker og møbelprodusenter og har over 170 merkevarer og mer enn 10 000 produkter i deres sortiment. Mange av mine fineste pyntegjenstander har jeg bestilt fra denne siden. Blandt annet det store runde speilet, som vi har på bådet bestilte jeg her med spesialleveranse (siden det var et speil) og kommunikasjonen og servicen var helt topp. I fjor ønsket vi oss gavekort fra denne siden, og fikk ganske mange, men i “kassen” kan man bare benytte èn kode og da fikk jeg hjelp til å gjøre om alle mine gavekort til èn og samme kode, slik at jeg fikk brukt alle på samme handel. Veldig bra!

ROOM21.no tilbyr:
- Rask og trygg levering
- Kjente merker som Tom Dixon, Kartell, FatBoy, String, Marimekko, Orrefors m.m.