Prosjekt;opprydning klesskap

PC190320.JPG

Julebrus✔️ Sjokolade ✔️ Musikk✔️ Søppelsekker✔️

Mens andre har begynt å dele bilder av fantastiske julepyntede stuer og bord, er jeg fortsatt ikke ferdig med rydding. Og skal nå ta dere med på noe av det kjedelisgste som finnes, netopp å rydde klesskapet. Hvorfor blogger jeg om noe så kjedelig? Jo, å kunne lage et blogginnlegg ut av det, var min motivasjon til å faktisk starte på dette prosjektet. So here we go! Alle klærne, hylle for hylle kastet ut over hele sengen. Begynte å sortere. Gi bort-lagre-kaste-tilbake i skapet.

PC190321.JPG
PC190323.JPG
PC190336.JPG
PC190324.JPG

To timer senere så det slik ut. Og gjett om det er en deilig følelse. Nå kan jeg gå det nye året i møte med både blanke ark oooog ryddig klesskap.

PC190330.JPG
PC190332.JPG
PC190334.JPG

Altså jeg fant klesplagg som jeg tok vare på før jeg ble gravid, for jeg hadde en liten opprydning da jeg var høygravid og hadde kjøpt meg nye klær, noe som egentlig var litt bortkastet, fordi jeg aldri fikk så stor mage at jeg måtte bruke gravidklær. Men jeg tok vare på det meste. -samlekopp som jeg er! Men som sant er, jeg fikk aldri bruk for det denne sommeren og verken til jul. Så nå var det bare å kaste/ gi bort til freetex. Håper jeg ikke er den eneste som rydder ut av skapet å finner gamle plagg meg prislappen fortsatt på.

walk in closeth

Jeg tenkte jeg skulle sortere klærne etter farge, for en mere bildevennlog versjon men valget falt på det praktiske: altså å sortere etter merker og bruksområder. (Ullgensere til fint bruk og ullgensere til sportslig bruk)

PC190341.JPG

Og gjett hva!!! -jeg har tilogmed en sportsBH fra Adidas som jeg kjøpte når vi var i Amerika, i 2004!!! -ja du leste rikti, 04!! Og det verste av alt; jeg bruker’n fortsatt! Her kan vi diskutere både kvalitet og samlekopp!

Jeg har noen tips når det gjelder å rydde klesskap: (og det kommer av ei som elsker å samle på ting) holde på til du er driiiit lei, da blir mere kastet. Ikke tenk at du skal fortsette neste dag.

Når du først holder på, finner du gamle skatter som du har glemt av som du tenker at du skal bruke. Det skjer ikke! Visste du ikke at du hadde de, og ikke har brukt de på en stund, kommer du aldri til å bruke de igjen.

PC190340.JPG
PC190338.JPG

Invester i gode kleshengere. De jeg har er fra Ikea, og i velour,  som gjør at plaggene ikke sklir av. Kjenpegenialt. Jeg hamstret av disse i fjor sommer og angrer ikke et sekund.

 

Men i kveld blir det jul hos oss også. Jeg og Fredrik skal sette opp treet i kveld etter at lille E har lakt seg❤️ Gledes!