Lille julaften

Julegrøt på lille julaften

lJeg har sakt det før, og sier det med glede igjen. På lillejulaften samles hele famillien til grøt. Gjerne med mandel i, men i år droppet vi det i tilfelle lille E skulle være så (u)heldig å plutselig få den på sin skje å sette den i halsen. For grøt er noe hun elsker, og den går ned på høykant helt uten hjelp. I år spiste vi grøten hjemme hos mamma og pappa. Den grøten de hadde laget til i dag var kanskje en av de beste jeg har smakt, Skikkelig langtidskokt grøt. Den sammen med salt spekemat… Mmm<3

PC230424.JPG

Og i morgen, på selveste julaften kommer hele familien hjem til meg og Fredrik. Jeg gleder meg som en liten unge. Det blir første året vi skal være vertskap på julaften. Bordet er allerede dekket. (Bilder av dèt ligger ute på snap og på Instagram) Jeg ble kjempefornøyd med dekkingen denne gangen. Skikkelig classy og fint. Ikke for mye, og ikke for lite. -akkurat passe pyntet. Og kvistene i gullglitter, som jeg tok med meg hjem i en en allerede altfor full koffert fra Stavanger var så verdt det, når jeg så hvor fint de gjorde seg på bordet. Vi er kommet hjem fra mamma og pappa, lille E sover søtt i sengen sin. -Jeg gleder meg til å stå opp med henne på selveste julaften i morgen. Jeg skal gjøre alt i min makt for at denne dagen skal bli så magisk for henne som mulig. Du skulle sett henne da hun så det lysende og glitrende treet stå i stua i mørket i dagtidlig, lenge før dagslyset skinte inn gjennom vinduene. Hun sto lenge å så på det, før hun tok noen skritt til å tok forsiktig på en av kulene. Jeg har det hele på film, slik at jeg aldri vil glemme dette øyeblikket.

PC230422.jpg
Lille julaften
My love and me. Merry christmas

Litt kliss må være lov i jula<3

GOG JUL FRA OSS

Christmas kiss