første juledag

PC250571.JPG

-julaften-

La oss spole tiden litt tilbake. Helt til julaften 06.00, da alarmen ringte. Vi spiste en fin liten frokost bare vi tre før jeg dro på jobb. Jeg skulle jobbe fra ni til ett denne dagen. Vi startet arbeidsdagen med julefrokost denne morgenen og sjefen holdte en liten tale og hadde overrekkelse av julegaver fra bedriften, før vi begynte med kundelistene våres. Vi fikk vite den fantastiske nyheten om at våres kollega hadde født en liten gutt denne natten så etter jobb dro vi på sykehuset å besøkte henne. (Selvsagt etter avtale med henne) Å kunne dra på fødestua på selve julaften var veldig spesielt.

Da jeg kom hjem hadde jeg planer om å rekke å blogge litt til dere og blant annet ønske dere en skikkelig god jul, men tiden strakk ikke til mere enn at jeg rakk å dele bildene av det juledekkede bordet.

PC250573.JPG

-besøk av nissen-

Hva gjelder nisse i år, var vi veldig i tvil om det var noe vi skulle ha. Vi tenkte at lille E fortsatt var litt liten og at det ville bare bli skummelt. Men så kom jeg på at nissen trenger jo ikke å komme inn, han kunne bare gå rundt huset og legge fra seg gavesekken ute, mens vi sto inne å så på han. Det gjorde vi. Og det funket kjempebra. Lille E så facinert på nissen, trykt i mammas hender, mens nissen lusket rundt hushjørnene. Når vi hadde vinket til nissen og han hadde dratt sin vei kledde vi på oss å gikk ut for å hente gavesekken. I den lå et akebrett med masse mandariner oppi. -Nå venter vi bare på litt julemagi for å kunne gjøre om regnet til snø.

Julen ringer inn klokken fem, men i år fremskyndet vi det med en hel time og satt til bords allerede kl fire for at lille E skulle få med seg mest mulig av julekvelden før hun fant drømmeland. Likevel måtte vi fortsette med gaveåpningen av hennes gaver i dag når vi sto opp. Fikk litt amerikanske vibber her da. Det var så koselig å sitte i pysjen å pakke opp gaver på morgenkvisten i dag.

PC250582.JPG

-første juledag-

Christmassweater fra Match
PC250564.JPG
PC250565.JPG
PC250572.JPG
PC250563.JPG
Åsas jul fra firkløveren
Vafler fra berit Nordstrand
PC250569.JPG

I dag er det første juledag og i tradisjonens tro bruker den store julebrunchèn å være hos bestemor og bestefar, men i år ble den store juledagsfrokosten flyttet til mamma og pappa fordi bestemor og bestefar har blitt besteforeldre igjen, til to fantastiske tvillinger som kom til verden like før jul. Dem har derfor reist sørover for å feire jul med den nybakte familien i år<3

PC250574.JPG

Jeg føler det er skikkelig babyboom rundt oss for tiden, og det er så koselig. Vi har lenge bare vært voksne i familien og rundt oss nå, men nå begynner det sakte men sikkert å bli mere baby- og barneliv igjen.

PC250580.JPG

Vi storkoste oss rundt bordet hos mamma og pappa. Jeg er mett enda! SÅ mye godt samlet på ett bord, skjer kun en dag i året og det er i dag.

PC250588.JPG
PC250577.JPG
PC250578.JPG

Håper alle koser seg og nyter denne tiden like mye som jeg gjør.