Lekekjøkken

PC250542.JPG

-en barnevennlig jul-

Det er desverre dårlig med snø denne jula i Kristiansund, så utendørsaktivitetene må vente. Akebrett, pulk, lage snønule…ahh jeg gleder meg. Men enn så lenge foregår lekene innendørs. Lille E fikk seg lekekjøkken til jul, og gjett om det kokkeleres. Det er storstas å få styre på her. Og det er tydelig at hun har vært vitne til matlaging på kjøkkenet, for å se hvordan hun håndterer bla stekepanna på sitt egen kjøkken er ganske synkront med hvordan vi gjør det. Hun er så flink<3 Vi har pakket bort mye av hennes leker som har stått fremme en stund, til fordel for den nye kjøkkenleken. Nå er det kjøkken, lekemat, pådekking og handlevogn som gjelder. Vi leker butikk og kaffeselskap. Handler mat og dekker bord.

PC250545.JPG
PC250539.JPG
PC250541.JPG
PC250537.JPG
PC250551.JPG
PC250549.JPG

Senere i dag tenkte jeg å dele en oppskrift med dere.