årets store utedag

PC270612.jpg

-4 juledag-

God kveld til dere. Jeg og Fredrik bestemte oss for å prøve å få til en utedag i løpet av jula, og den ble i går. Vi startet kvelden med å Invitere familien min på Kveite. Kveite er noe vi ikke har hatt på menyen i jula i min familie, til tross for at det er en tradisjon i mange norske hjem, men etter i går bestemte vi oss for at dette måtte bli en tradisjon hos oss også. Det var så godt.

tablesetting. Diamond servise fra Firkløveren, bestikk i matt gull fra HouseDoctor. Bordbrikketter fra DNA Lind og lysestaker fra Klong

-gårdagens borddekking-

Jeg brukte mye av den samme pynten som jeg brukte på julaften, men droppet den hvite duken til fordel for bordbrikkene fra DNA Lind. Jeg la til ei glasskule med lys i på midten av pynten og for å få litt høyde på dekorasjonen satte jeg frem de runde lysestakene i gull fra Klong. De var nye i fjor, og jeg er så fornøyde med de. De er klassiske og minimalistisk, men samtidig så gjør de mye ut av seg.

tablesetting. Diamond servise fra Firkløveren, bestikk i matt gull fra HouseDoctor. Bordbrikketter fra DNA Lind og lysestaker fra Klong
tablesetting. Diamond servise fra Firkløveren, bestikk i matt gull fra HouseDoctor. Bordbrikketter fra DNA Lind og lysestaker fra Klong
tablesetting. Diamond servise fra Firkløveren, bestikk i matt gull fra HouseDoctor. Bordbrikketter fra DNA Lind og lysestaker fra Klong
tablesetting. Diamond servise fra Firkløveren, bestikk i matt gull fra HouseDoctor. Bordbrikketter fra DNA Lind og lysestaker fra Klong
tablesetting. Diamond servise fra Firkløveren, bestikk i matt gull fra HouseDoctor. Bordbrikketter fra DNA Lind og lysestaker fra Klong. Kveite på menyen

Mamma og pappa tok med seg lille E hjem, og så raskt de var ute av døra fant jeg og Fredrik frem shotèn. Vi skrudde på høy musikk, shinet huset, dusjet og ordnet oss for fest. -superteam! Festen var i nabolaget hos et vennepar, og der ble det raskt god stemning og mye liv. Det kjennes i dag, helt ned i tærne for å være ærlig. Men det var så verdt det.

-meg og min kjære-

Fredrik liker ikke å bli tatt bilder av, og enda mindre liker han å bli lakt ut her, men jaggu fikk jeg han med i går<3 -”siden det er jul”, ble vel sakt innimellom bildetakningen. Ahh, julen være magisk! Men nå blir det vel et år til neste gang han synes her;P

Jeg og min kjære klare for fest. Sko fra Christian Louboutin. Veske fra Celinè
Jeg og min kjære klare for fest. Sko fra Christian Louboutin. Veske fra Celinè
Jeg og min kjære klare for fest. Sko fra Christian Louboutin. Veske fra Celinè
Jeg og min kjære klare for fest. Fotografering på kjøkkenøya. Skandinavisk design. Sko fra Christian Louboutin. Veske fra Celinè
PC270623.jpg