Godt nyttår

PC310630.JPG

-den siste kvelden i 2019-

Tenk, det er årets siste dag i dag. -La den bli magisk! Selv har jeg de siste årene hadt altfor høye forventninger til selve nyttårsaften. Men jeg har begynt å lært; jo høyere forventinger desto større skuffelse. Så det å senke forventningene har hjulpet på, samt at jeg har fått litt andre verdier. Nå ser jeg ikke for meg at nyttårsaften skal være tidens fest med glitter og champagne, hælene i taket og verdens mest romantiske kyss akkurat klokken tolv. -Nei for vi lever faktisk ikke i en amerikansk romantisk film. Nå er samværet med familien det aller viktigste, og det å avslutte det gamle året og gå inn i det nye med de som betyr mest for meg viktigst. Jeg husker i fjor: lille E våknet akkurat klokken tolv da det small i nabolaget på det verste og jeg tenkte først: «åh, nei nå får jeg ikke med meg tolv-rakettene ute på terrassen» men det kunne ikke vært mere perfekt. Jeg fikk sitte inne å klemme og ønske vår lille datter godt nyttår akkurat i det det nye året tikket inn. Det var veldig spesielt.

-tablesetting for NewYears Eve-

Jeg og mamma har samarbeidet om å dekke nyttårsbordet i år, og Fredrik har kokkelert. Slik ble bordet seende ut, og jeg ble veldig fornøyd. Fargepalletten er som du ser gull, grått, svart og hvitt med innslag av de kalde grønne eukalyptusene.

Tablesetting for newyears eve.
Tablesetting for newyears eve.
Tablesetting for newyears eve.
Tablesetting for newyears eve.
Tablesetting for newyears eve.
Tablesetting for newyears eve.

Vi hadde egentlig planer om å gå opp til Varden for å høre tale og se fyrverkeriet som kommunen skulle sende opp, men det ble avlyst pga av dårlig vær. Ja, her regner og blåser det! -med desto enda koseligere å sitte ute i utestue hos mamma og pappa.

pakkeleken på nyttårsaften.
Nyttårsaften i utehagen med utsikt. Velkommen 2019
Nyttårsaften i utehage med utsikt

Jeg vil benytte anledningen til å ønske alle mine lesere som trofast klikker seg inn her dag ut og dag inn et riktig godt nyttår. Jeg tenker på hvor godt akkurat du «kjenner» meg men at jeg ikke har aning om hvem du er. Du har fulgt meg gjennom mitt møte med min livs kjærlighet, gjennom husbygging, gjennom en hel graviditet og livet som mamma. Året 2018 har vært et godt bloggår. Noe som gir giv til å fortsette. Jeg har mange planer for dette året.


IMG_7066.PNG